Barnfritt & barnkalas

På fredagen hade vi som sagt barnfri kväll. Vi slapp båda tidigare från skola/jobb, Joonas körde via Mäcken och så gjorde vi något så vildt som att vi sov päikkäre! Helt ljuvligt!

IMG_2424.JPG

När vi vaknat, drabbades vi av någon energikick och flyttade datorn med bord till vardagsrummet. Det betydde att ”arbetsrummet” igen fylldes med stuff, men bättre där än i vardagsrummet.

Därefter fylldes Islas rum med bollhavsbollar, eftersom vår kompis i grannhuset skulle ordna överraskningsfest åt sin sambo följande dag med temat barnfest. Aj, aj, Isla skulle bara veta vad som funnits i hennes rum…

IMG_2441.JPGe

Sen trängdes vi med alla andra i matbutiken och spenderade resten av kvällen med att riva lakan och se på Vain Elämää och Idol. Så kan man också spendera en datenight…

Efter att migränen lättat, sökte vi Isla från svärföräldrarna och gick på kalas. Bör nämnas att Isla var kalasets enda barn… Fint klarade hon sig och vågade till slut även i bollhavet. Det fanns mete & ansiktsmålningar, en fantastiskt idé för vuxenfest!

IMG_2449.JPG

IMG_2448.JPG

IMG_2450.JPG

2 reaktioner på ”Barnfritt & barnkalas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s