Bloggen frågar

… denna gång för mina föräldrars del. Min farmors lägenhet ska säljas och därmed tömmas. Familjen har tagit det de vill ha till minne men lägenheten är fortfarande fylld med möbler och prylar. Bl.a. fina skåp, som inte lär vara så värdefulla pga blandträ, prispokaler, glas osv. Ni vet, ett hem där samma familj bott sedan typ 50-talet(?).

Lägenheten borde alltså tömmas, med så lite arbete som möjligt, men sakerna där är inte så jättevärdefulla. Man vill ju såklart inte heller betala för att någon ska tömma lägenheten.

Så ni som är så kloka och fyndiga, vem bör man kontakta i dylika ärenden? Lägenheten finns alltså på Drumsö.

5 reaktioner på ”Bloggen frågar

  1. Jag kan inte rekommendera någon av den orsaken att min gammelmoster använde sig av någon som hade annons i hbl (de fanns sms möjliga Lassen och hassen som köpte dödsbon som hade annonser ) och han var en riktig skurk. Typ sa att hennes hela Arabia service var värd bara några tior och sku göra henne en tjänst genom att ta bort vissa saker (som var värdefulla). Fast det beror ju lite på vad man är ute efter, om de just bara är att få bort saker så är det ju annat förstås. Har hört om andra som har använt liknande med bättre resultat, hoppas du får bra tips!

    Gilla

    • Men sådana tips är också bra, liksom vem man INTE ska anlita! Främst vill mina föräldrar tömma lägenheten utan att själv behöva betala för det men visst känns det tokigt att någon kommer och tömmer den utan att betala något…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s