Nyåret

Alla vet att nyåret inte är min favorithögtid, antagligen pga så många misslyckade nyår tidigare. Jag vet inte varför det är så lätt att känna sig riktigt ensam och misslyckad just på nyåret, ifall man inte har några planer. Det är absolut inga partaj jag är ute efter, mitt enda krav är att få fira det tillsammans med vänner.

Så när vi i år lyckades göra planer tillsammans med en annan familj med en ettåring, blev jag så himla glad. Att dit sedan kom ytterligare en toddler, en tjej som är fyra månader äldre än Isla gjorde inte saken heller sämre. Isla trivdes som fisken i vattnet, och sysslade, pysslade och dansade hela kvällen, från 17-01(!) och lät dessutom oss sitta vid bordet och tala tillsammans med de andra vuxna, istället för det vanliga ”kom!” och riv i handen. Det underlättade ju förstås att det fanns två hundar & en katt i huset, så vår djurtokige tös kunde underhålla sig med dem.

Var helt säker på att vi skulle bli tvungna att åka hem i god tid och vara hemma vid tolvslaget, men nep: Där stod vi på en balkong i Hertonäs och såg på fyrverkerierna med småttingarna i famnen. Oho.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/0bd/76286968/files/2015/01/img_3560-0.jpg

Först efter 01 slocknade hon i bilen och efter lite mellangråt sussade hon sött i egen säng. Vaknade dock samma tid som normalt, så det blev päikkäre för hela familjen.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/0bd/76286968/files/2015/01/img_3515-0.jpg

GOTT NYTT ÅR 2015!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s