Resesängen

Jag har säkert helt glömt nämna om Islas nya resesäng? Vi hade ju en popupresesäng av märket Deryan, men den blev lite liten på hösten och vi undrade varför vi egentligen skaffade den mindre ursprungligen, eftersom det fanns en lite större version, som inte kostade såå mycket mer. Kanske vi tänkte på vår solsemester förra vintern, då vi tänkt ta med sängen för att ha med på stranden med tanke på dagssömn, men i sista minut lämnade vi den ändå hemma. Vi var också lite oroliga över att hon inte alls skulle trivas i den, men den visade sig vara en succé och sörjde nog när den blev för liten.

2015/01/img_9958.jpg

2015/01/img_5745.jpgg

Vi fick sängen såld på Tori.fi och körde med vanlig resesäng en tid. Den hade ju stått på landet tidigare, men eftersom vi måste inför nästa sommar skaffa en riktig säng åt Isla, tog vi den i bruk här istället. Till slut tröttnade vi på roudandet och på Joonas’ svärande varje gång han monterade upp den, och beställde en ny, större Deryan från Matkamuksu. På ett par dagar fanns sängen här och borde nu vara aktuell en tid framåt.

Hoppas hon nu ännu trivs i den, efter att hon bytt till riktig säng här hemma. Det ska testas faktiskt dethär veckoslutet!

2015/01/img_3647.jpg

2015/01/img_3620.jpg

2015/01/img_3649.jpg

2015/01/img_3684.jpg

Även en vuxen ryms i den, det testade min far.

Annonser

2 reaktioner på ”Resesängen

  1. Fiffig! Vi börjar också behöva nåt liknande snart. I beskrivningen står det att den är upp till 3 år, tror du den kan funka längre än så?

    Gilla

    • Jag funderade på samma, men på en annan sajt läste jag att den är upp till 5 år. Den är ju på golvet, så mam behöver inte oroa sig för viktgränser. Och som sagt, även min far rymdes i den… Heh.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s