Haba haba!

Märkte i morse att det rann blodblandat snor ur Islas näsa, så det blev att ta en tur till apoteket och söka antibiotikan läkaren skrev åt oss. Ingen aning om vad det innebär att det rinner blod (kan så små ha bihåleinflammation?), men bra verkade det inte och hon var annars också så flegmatisk, trots att hon inte hade hög feber.

IMG_4082

Tycker så synd om henne när hon hostar nätterna igenom, men hoppas honungen och antibiotikan nu ska ge resultat.

På vägen hen svängde vi via Baby Style, eftersom jag tipsats om en nattlampa, som projicerar en bild upp i taket. Tänkte det kunde lite underlätta våra kvällar, eftersom dethär med mörker tycks vara nån grej just nu. Hon vill bara ha lampa på hela tiden och en natt tassade hon ju omkring i lägenheten och bad oss tända bollarna i fönstret och sen fortsatte hon sova. Men nu tycks inte de heller hjälpa.

Nattlampan heter Haba, finns i tre olika färger med tre olika motiv. De två vi tänkt oss var slut, så det fick bli den orange med rävbild.

IMG_4094

IMG_4109

Visst gillade Isla den, och ville bara släcka lampan i rummet under kvällen/dagen, men när det var dags att sova, var det sak samma. Den aktiveras alltså av mörker, så den kan vara på fast hela natten.

Annonser

2 reaktioner på ”Haba haba!

  1. Jag får ofta blod ut näsan när jag är förkyld, slemhinnorna blir sköra. Nu är det ju också torr vinterluft överallt.
    Men antibiotika kan säkert vara helt bra. Om man nu som förälder inte insisterar på att barnet ska ha antibiotika hela tiden så tycker tag nog inte att läkaren brukar skriva ut det i onödan heller.

    Gilla

    • Jo, det kan ju hända, så har jag också. Men det liksom rann så konstigt mycket. Vi har ju (som tur) inte haft så många antibiotika-kurer hittills, hoppas det nu börjar visa resultat snart. We could all use some sleep soon, hon sover så himla lätt när hon är sjuk.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s