Försvunna solbrillor & Mello

Som genom ett mirakel blev alla friska till lördagen, och vi kunde föra Isla till mina föräldrar på lördag förmiddag. Tror det var första gången hon hjälpte till att packa och valde vilka leksaker hon skulle ha med.

Marimekko-kappsäcken innehåller hennes leksaker. Vi har förresten lyckats tappa bort Islas vita Babiators-solbrillor och det harmar mej något enormt! Dessa brills på bilden ovan valde hon själv på Lindex och de är tyvärr lite stora, men hon tycks gilla dem, med sitt USA-stuk och allt… Nedan stilprov på hur en Lucia kan se ut:

Det var Supersnälla SilverSara på Barnkanalen som inspirerade till plötslig Lucia-iver.

Tillbaka tillveckoslutet: Lämnade Isla spelandes på mandolin med mofa, åkte via Maccen och åt skräpmat på soffan medan vi såg på dokumentären om Kathleen Hannah. Sen sov vi vår välförtjänta 3h tupplur och kan inte ens beskriva hur underbart skönt det var!

På kvällen blev det Melodifestivalen med kära vänner – denna gång även med deras barn, vilket bara var skoj! – och stämningen var bara så varm och fin. Slutresultaten blev precis som jag tippade och hoppades, så kände mig nöjd med det också:

Att sen ännu få snarvla en stund med fina vänner var så guld värt att det inte ens harmade att klockan var ganska mycket när vi till slut kröp i säng.

Tyvärr bestraffades vi båda med huvudvärk i morse (inte pga alkohol) men så brukar det ju va när man har möjlighet att sova. Morgonen (eller ja, eftermiddagen) har spenderats på soffan med Lordi-dokumentären, som faktiskt var ganska underhållande. Och vi har inte ens dåligt samvete pga att solen skiner där ute (ok, pikilite, men det behöver inte nämnas).

Snart ska vi söka hem vår lilla fjant och hoppas vi är utvilade inför en ny vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s