Att en sån påsk då

Idag firar vi gemensam andradagsnamnsdag med Isla (jep, det är inte bara födelsedag vi delar). Tyvärr var det igår min tur att drabbas av magviruset, så denhär familjen hann fira endast fredagen tillsammans, då kände jag mig dock yr med ”a hurl on deck” (för att citera Wayne & Garth) och låg mest på soffan. 

Nu råkade jag – som tur – ut för den mildare versionen av magsjukan, men har varit galet trött och bara sovit, sovit och sovit. Eftersom Isla ännu är den enda som klarat sig undan frisk, har jag isolerats i sovrummet. Och åh, så det skär i hjärtat att inte kunna kramas med flickan och bara kunna höra vad hon sysslar med på andra sidan dörren. Just nu sjunger hon i takt med Tähdet Tähdet, efter låten säger hon ”kiitos” och bugar antagligen (det är hennes senaste juttu liksom).

När Joonas tidigare idag hämtade mat åt mig, tittade Isla gulligt mellan dörrspringan och sade ”Kukkuu, hej hej,  älskar dej!”. Det var nog nästan så att en tår rann ner för kinden.

Imorgon hoppas jag vi ska kunna spendera lite kvalitetstid med vår lilla familj och att den minsta av oss mirakulöst nog skulle klara sig undan bobban. Är lite skeptisk dock…

  

Om inte annat så har jag äntligen lyckats ta itu med tredje säsongen av House Of Cards och tackar fortfarande oss för beslutet att flytta gamla tv:n till sovrummet OCH att skaffa AppleTV till den.

  

7 reaktioner på ”Att en sån påsk då

  • Jag hoppas det också! Och jag undrar om hon kanske burit på bobban redan förra helgen när hon hade lös mage, eftersom nån på dagis hade spytt på fredagen då.

   Gilla

 1. Oj, stackars dig. Det är minsann ett elände. För oss vuxna är det dock liiite bättre för vi förstår vad det är fråga om och kan ställa in oss på lidandet i vetskapen om att det som tur oftast går ganska snabbt över men de små fattar ju inte det. Skulle dock tro att hon skulle ha fått den vid det här laget så vi håller tummarna!

  Gilla

  • Det är så jag tänker också, att de små är ju så eländiga och vet inte vad som sker. Plus att de spyr lite var som helst. Jag tycker också att hon borde ha fått det ren, men efter att ha läst din blogg så vågar man ju inte pusta ut ännu. Hoppas ni snart slipper den onda bobban!

   Gilla

   • Ja, vi ska hoppas det. Själv går jag och jännär när månne Elaisa däckar men tänker att det borde ha hänt redan efter att hon redan bevittnat tre familjemedlemmar…meeen, den som lever får se. Krya på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s