Fixa hemmet

Trots den enorma tröttheten och Islas tidiga morgnar, gick ju helgen till en massa fixande och grejande. Isla var lite snorig & hostig så vi försökte stanna hemma och ta det lite lugnt. Fast en tur till Ikea rymdes också med.

Solen sken på lördagen så plötsligt fick jag ett infall att vi nu skulle få balkongen i skick, ifall det skulle råka vara bra väder på Vappen. Så vi rengjorde balkongen med Isla, jag rensade i balkongslådan och Isla vattnade (de redan lite torra) narcisserna och var mycket viktig med sitt uppdrag. Nu fattas bara balkongsblommorna och tvätt av balkongsglasen. 

Sen avnjöt vi årets första mellanmål på balkongen och ser fram emot flera sådana!

   
    Tänk att hon redan sitter där på en vanlig stol och dinglar med benen!

Sen kom Joonas hem från jobbet och vi åkte till Ikea för att söka bänken, som vi visste det skulle komma fler av den dagen. De där små butikskärrorna är nog ett genialt påhitt för små otåliga toddlers som är så viktiga, så viktiga om de har ett uppdrag stt utföra. Handtaget i den är även ganska nödvändig.

    

 

Det gick ju som det alltid går, vi skulle söka en bänk och kom hem även med ett köksskåp…

  
Har hittills haft ett gammalt och fult vitrinskåp i vardagsrummet som står lite i vägen, så nu hoppas vi detta ska ersätta det. Extra nöjd med att vi valde svart glasyta till den!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s