Ny resevagn

Jag vet att det finns många vagnnördar där ute (jag hör tyvärr inte till dem), så nu vänder jag mig till er: Vilken är den bästa resevagnen, som passar även ett barn som är över 15 kg? Baby Jogger funderar vi på, men är den bra?

Planerar på att reservera en resa snart och hajade till att vår nuvarande resevagn bär endast upp till 15 kg. Den är annars också lite kökkö och jag har sagt att den kommer minsann inte med på resan. Hjulen är inte så smidiga och stannar vid precis varje litet hinder/sten och på sand är den helt omöjlig att skuffa. Saakutis snygg är den ju och har roliga egenskaper med ficka för iPad och inbyggd högtalare, men den var kanske inte helt vår juttu sist och slutligen.

cosattoEn het sommardag 2014. Nu släpar fötterna typ i marken.

Annonser

14 reaktioner på ”Ny resevagn

 1. Har inte själv erfarenhet av babyjogger men mina väninnor som har haft den har varit nöjda! Annars kommer yoyon ut med en ny version kring jul som har kilogräns på 18kg! Den är den ultimata resevagnen alla gånger i mitt tycke 🙂 Och jag har lite vagnar som hobby, heh….

  Gilla

 2. Vi har en Mountain buggy nano, superlätt och liten, borde få tas med in på planet. Bra i sand tror jag inte den går, men tror inte det är många resevagnar som gör det. Tycker den liknar yoyon i utseende och egenskaper men billigare och tror att den gick till över 20kg 😀

  Gilla

 3. Vi har en Babyjogger city mini gt, köpte den egentligen bara för att jag en gång såg en morsa i en hiss fälla ihop den på typ en sekund och blev så imppad så jag bestämde mej för att en dag vill jag testa en sån 😂… Eller jag vet inte vilken BJ modell hon hade det är liksom deras juttu det där med smidig ihopfällning. Men själv har jag trånat efter just city mini gt och då den dök upp till bra pris slog jag till.
  Vi har en Yoyo också och dom här två är typ varandras motsatser som resevagnar.
  Det beror så på vad ni vill ha ut av vagnen, är det viktigaste att den är jätte liten och man får ta den in i flyget så då är yoyon eller nanon huippu, likaså att cruisa omkring i köpcentrum med men själv hatar jag att ens gå en stund på stan med den tycker den är alldeles för skranglig.
  Får vagnen ta lite plats så välj en babyjogger den i sin tur är jätte kiva att köra nästan var som helst, funkkar till och med att gå på ordentlig promenad med och sku säkert åt er kunna räcka som enda vagn hemma också.
  Kom hit om ni vill testa, finns lite att välja på i garaget 🙈.
  /nörden

  Gilla

  • Perfekt! Då har vi minsann en orsak att träffas! Vår nuvarande är just sån som e ok att cruisa med i köpcenter men ute tappar jag nerverna med den. Sen oroar jag kanske mig för om babyjogger e onödigt stor med tanke på att vi redan har Brio Go? E det stor storleksskillnad?

   Gilla

 4. Vi håller precis på att skaffa en resvagn. Har kollat på Baby Jogger City Mini och Britax B-Agile. Britax är en hundring billigare, så det börjar luta ditåt. Annars kändes dom ganska lika.

  Gilla

 5. Mountain buggy nano! Jag köpte en sådan i början av sommaren med just den tanken att den är bra för både Emil och Leo (märkte att många andra hade för låg kilogräns). Den går ihop lätt och tar väldigt lite utrymme (man får ta den som handbagage på flyget). Dessutom går den lätt att bära på för den väger så lite ihopfälld och har bra handtag&axelrem. O fast Emil har den mest i bruk så har Leo också bra o sitta i den (han t.o.m sov dagssömn i den på sommaren när vi var på lande). Jag blir alltid lika glad när jag plockar fram den från bilens baklucka! 😀 O babystyle har den, så de e bara o gå o provsitta! 😉

  Gilla

  • Den är nog ett starkt atlernativ, bra att veta att den finns på Babystyle! Måste gå dit o rulla på den nån dag. Vårt misstag var ju just att vi inte fick testa dendär Cosatton innan, och det borde vi faktiskt ha gjort!

   Gilla

   • Sen är det en sak att testa en (tom) vagn i en affär och en helt annan att gå ute med den (med barnet i)… Men tycker mountain buggy nanon har fungerat bättre på olika ytor än jag tänkt mig! Hoppas ni hittar någon resevagn ni är sen nöjda med. 🙂

    Gilla

 6. Ping: Babyjogger in da house! | Catten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s