Att resa med en 3-åring

Påmindes om en bild för två år sedan:

  

Jandia, Fuerteventura, 2014

Nu närmar ju sig vår Lanzarote-resa och vi har börjat fundera på vad det är vi borde skaffa inför resan. Klickade nyss hem Skip Hops nyckelpigeväska, som Isla själv valde och följande investering borde antagligen vara Swim Fin-hajfenan, som lär gå att använda tillsammans med armringar till en början. Så har vi ju ännu Swimtrainer-ringen, som ännu nippanappa borde gå åt vår långa tjej.

Men kommer du på något speciellt man borde tänka på när man reser med en nyss fyllda 3-åring? Obs! Hon är inte ännu nära heller torr (suck, vi tar det i ett annat inlägg…), så det är något man bör ta i beaktande. Finns det förresten pottor på hotell? Detta är ett Blue Village familjehotell med Bamse klubbar o grejer, så kanske det finns där?

Samtidigt tar jag gärna tips emot ifall just du varit på Playa Blanca i Lanzarote?

3 reaktioner på ”Att resa med en 3-åring

 1. Vi reste i somras till Kreta med en nybliven ett-åring och en nybliven tre-åring och jag tyckte tre år var en härlig ålder att resa med. Inget egentligen som man behöver tänka på dess mera. Lite saker att sysselsätta sig med i flyget och kanske några leksaker att leka med på hotellet kan vara bra att ha med. Och lite extra ätbart ifall flygplansmaten inte smakar. Eventuellt lite mutor:) Jag var mest rädd för att sonen skulle vägra den högljudda WC:n men med lite mutor löste vi det också: ). Annars gick allt bra. Vi var också på Bluewing och där fanns åtminstone potta att låna. Ha en skön resa!

  Gilla

  • Hej det var nåt vi faktiskt undrade över: Får man hämta mat med på flyget även åt en 3-åring? Åt under 2-åringar var det ju tillåtet, men tänkte att det är lite annorlunda nu. Eller måste man köpa det på flygfältet?

   Gilla

   • Vi köpte på flygfältet en semla eller dyligt. Sen hade vi med lite russin, fruktpåse etc. Man får väl ha med om förpackningen är oöppnad?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s