3 år!

Det var ju inte bara jag som fyllde år, utan för två veckor sedan fick vi även en 3-åring i huset! Terrible two’s är alltså officiellt över och konstigt nog har dessa två veckor gått oerhört smidigt med ätande och kvällsbestyr och nätter och sånt. Säkert bara tillfälligt, men har varit oerhört skönt att inte behöva bita ihop tänderna precis hela tiden (jullovet var ju rena helvetet).

Vår gemensamma födelsedag firade vi med traditionell kaka på Fazers, denna gång tog även Isla kaka. 

   
   
Vi har hört av dagispersonalen att hon är ivrig på att hänga i gymnastikringar, och eftersom jag själv varit så usel i redskapsgymnastik, vill vi uppmuntra henne i det intresset. Så i 3-års gåva fick hon gymnastikringar från Suomen voimistelutuote:

  
Pga min 40-års fest firade vi Isla först förra helgen. Samma koncept som förra året: familj och de vänner som Isla haft mest att göra med under året som gått, lite salt, lite sött, kaffe och VIN (viktigt). 

Till konceptet hör också att Joonas och jag kämpar med kakan långt in i natten. Svor redan efter första kalaset att aldrig mera sockermassa, men så fick Joonas mig ändå på något sätt övertalad. Det höll på att bli en fars vid ett skede, men slutresultatet blev helt okej ändå.

Kände stor lycka efter festen och kunde konstatera att Isla nog har fina människor i sitt liv. Fröken konstaterade själv många gånger: ”kiva fest, kiva fest” innan hon somnade.

   
    
    
   
   
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s