Team Ace?

Denna vecka har främst gått åt till packande, eftersom semestern helt bakom hörnet, men visst har jag lyssnat ganska aktivt på Mellolåtarna också, nu när de äntligen finns på Spotify.

Minns ni när Tage Rönnqvist och jag snarvlade Mello för två år sedan med Eva & Pöll? Vi var ju ganska starkt Team Sanna och Team Ace, då jag starkt hörde till den sistnämnda.

  
Tror det var Monica Eklund som tog bilden.

Och visst, Ace Wilder är nog min storfavorit i år också. Låten fängslade mig direkt och visst var det en snygg show. Helt klart hittikamaa. Och Ace är ju bara så cool! 

Men det är inte alls så klart bara Ace som gäller i år. För så kom lilla Frans och charmade strumporna av 40-åriga Catten. Och enkelheten bland alla påkostade shower fungerar! Frans är så karismatisk själv att det räcker. Sånt gillar jag. Söt pojke, men inte på ett sådär Erik Saade-/Oscar Zia-aktigt vis. Utan mer personlig. Och dendär rösten…

Så finns ännu Wiktoria, som dök från ingenstans med sitt burriga hår och sjöng ju bara så bra! Showen tar lite över låten men visst är den intressant!

Nu spänner vi bara ifall SVT World fungerar på hotellrummet på Lanzarote som guiderna lovat (wi-fi har jag nämligen inga höga förväntningar på…). Ja, jag kollade faktiskt i förväg ifall Melodifestivalen visas någonstans. Haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s