Nytt försök

Det är helt löjligt hur svårt det varit att blogga på sistone, finns helt enkelt inte tid/energi till det och ju längre pausen blir, desto större blir tröskeln att skriva. Snälla Hanna nämnde ändå på Instagram (som fått fungera som en slags miniblogg på sistone) att hon saknat min blogg, vilket inspirerade att ens försöka.

En reserapport väntar ju förstås,  och de trogna läsarna vet ju vilken tid vi lever just nu i Cattens värld, så Eurovisionsinlägg är också på kommande. Extra spännande i år är ju att jag åker till Stockholm då det gäller! 

Muffins tipsade om att det följande dag skulle släppas fler biljetter, så jag tänkte att jag kollar på skoj när jag råkade sitta vid datorn. Plötsligt blev det blodigt allvar men tyvärr lyckades jag inte få biljett till själva finalen. Det blir istället generalrepetitionen samma dag, så man kommer lite i rätt stämning. Det är ju ändå just i Globen som jag senast sett ESC live år 2000. Ser väl själva finalen på hotellrummet sen, haha!

Vad vi inte tänkte på var att hotellen ju är sjuhuukt dyra just den helgen, då det blev en lite dyrare getaway än planerat… Men fan, ser det som en 40-års gåva åt mig själv!

Blev överraskad hur lätt jag fick Joonas övertalad att åka med, tror jag lyckats helt bra med hjärntvättningen här genom våra år tillsammans. Han är riktigt trevligt ESC-sällskap nuförtiden.

Andra ämnen som bör behandlas är resultat av sömnskola, torrträning, kommande bloggträff i Ekenäs och ja… vad annat? Önskemål?

Som bonus får ni en pinfärsk bild på en tacksam mor som efter ett mycket intensivt veckoslut med dottern just fått spendera över 2h hos frissan:

2 reaktioner på ”Nytt försök

Lämna en kommentar