Torrträning update

Vitsi jag diggar förresten att mitt senaste desperata inlägg om torrträning hamnade – pga en inställning jag av misstag klickat på – på LinkedIn, mitt bland alla proffessionella artiklar on karriär och business…

Hur som helst var det ju lite desperat situation med torrträningen i vintras. Efter att rådgivningen bett den ena och andra läkaren ringa mig, ringde till slut nån ”kiss-specialist” och hon tyckte nog jag hade en bra inställning och förstod inte riktig vad dom stressat över på rådgivningen. Alla är individuella och kanske man bör börja fundera på att göra nåt åt saken när barnet är fyra och inte ännu är dagstorr.

Så jag bestämde mig för att inte stressa och låta det gå enligt egen utveckling. 

Hade dock hunnit beställa Pottkalendern, som jag tipsades om. Den fanns dock inte på svenska just då, men nog på norska = ännu bättre! Så vi hängde upp den i badrummet på Islas nivå och lät den vara.


Grejen är alltså att man för varje dag ska klistra kiss- och bajsklistermärken och de har nu de senaste månaderna gått ganska trögt. Vi har använt samma utslag för typ tre veckor. På resan sade Isla jätteduktigt t.ex. vid poolen om hon behövde kissa så vi hann till toaletten, men annars var det nog bara ”byta blöja” som gällde enligt henne.

Men så förra veckans söndag hände nåt:


Och samma meininki har fortsatt även denna vecka! Wooot?! Det är alltså främst på byttan hon trivs, kanske bekvämare där än på pottan med långa ben? Visserligen går det lite till överdrift ibland men månne det inte blir balans på det hela ännu. 

Fröken belönades för detta med en Anna-docka (Anna lär vara Islas favorit från Frozen) så nu får vi hoppas detta ännu fortsätter lika fint.


Avslutar med ännu en illustration ur den fantastiska kalendern:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s