Mello update

På lördan är det äntligen dags för Sverige att utse sin representant till Eurovisionerna. Äntligen främst för att det tagit sååååå länge och trots lovande artister tråkigaste startfältet på länge. Gäsp. 

Det enda bidraget som väckte mitt intresse och som jag fattade stort tycke för var ju såklart Loreens Statements och så gick Sverige och röstade en Youtube-stjärna vidare istället. Har fortfarande inte kommit över chocken och vägrar ta bort låten från min Mello-spellista där resten av låtarna är finalister.

På lördan ska vi ändå ha kisastudio med goda vänner och DET ser jag minsann fram emot. Ska försöka räkna upp mina favoriter ändå:

Nano: Hold On

Tror faktiskt denna kan vara årets wild card, som klarar sig bra. Hoppas det, eftersom jag gillade den första gången jag hörde den och gillar den mer och mer ju mer jag hör den.

Ace Wilder: Wild Child

Jag hör ju till Ace Wilder-fansen, trots att jag gott kan förstå vilka känslor hon kan väcka i folk. Sådär jättesympatisk verkar hon ju inte. Men gillar hennes stil och tror hon gjort gott för Mello. Detta är nog den sämsta låten hon deltagit med men även den växer i alla fall i min bok. Problemet är bara – just det – Ace som person.

Mariette: A Million Years 

Här har vi helt motsatt problem: Älskar Mariette och hennes show men glömmer hela tiden att hon är med pga svag låt. Äääälskade låten hon tävlade med senast.

Boris René: Her Kiss

Helt ”kiva” låt som man gärna nynnar på. Och Boris är ju bara så symppis! Men tror nog int på hans chanser i år.

Bubbling under:

Wiktoria: As I Lay Me Down

Igen: Wiktoria hörde till mina favoriter förra året men nu har hon en svagare och lite ”junttigare” låt. Tycker dessutom hennes röst låter lite ansträngd och hennes förflyttande på scenen lite trög.

Aj vitsi så positiv jag lät nu. Den enda jag inte kommer på nåt negativt om är ju just Nano, så honom hejar jag på. Jon Henrik Fjällgren tror många kan vara farlig men what the hell? Vilken usel låt (jämfört med hans förra) och bruden i vitt förstör ju låten totalt med sin ansträngda skriksång. Urk.

Vad tycker du? Vem är din favorit? 

2 reaktioner på ”Mello update

  1. Pingback: Mellodags | Catten

Lämna en kommentar